Jdi na obsah Jdi na menu
 


BABÍ LÉTO se SUKULENTY 7. a 8. ZÁŘÍ 2019

dscn2622.jpgDruhý víkend v září bude již tradičně patřit akci BABÍ LÉTO se SUKULENTY, která se letos u nás v Pávově č.p. 102  koná ve dnech 7. a 8. září. Po oba dny je otevřeno od 9.00 do 17.00 a jsou srdečně zvání všichni milovníci sukulentních tvarů, květů a barev. Návštěvníci si budou moci po oba dny prohlédnout sbírkový skleník a v prodejním makroloňáku i na venkovních stolech si v případě zájmu vybrat z bohaté nabídky rostlin s 10% slevou, z nichž mnohé z nejrůznějších důvodů nebyly vůbec nabízeny v e-shopu. 
Cestu k nám si můžete snadno naplánovat podle mapy ma webu „zive firmy.cz“. Stačí zadat heslo „Ivana Jandová, Pávov 102“. 
Pokud se k nám vydáte veřejnou dopravou, pak v Jihlavě nastupte do autobusu MHD č. 12 a zazvoňte si na pana řidiče před zastávkou „Starý Pávov“. Odtud už je to k nám jen několik desítek metrů a v orientaci návštěvníkům navíc pomohou zelené cedulky s nápisem „Sukulenty“ a šipkou. 
Do Pávova můžete přijet i osobním vlakem z Havlíčkova Brodu a Jihlavy. V tom případě vystoupíte ve stanici „Jihlava-Bosch Diesel“, odkud je to k nám asi 10 minut volnou chůzí.
Těšíme se na setkání se stálými návštěvníky, stejně jako se rádi osobně setkáme s dalšími zákazníky, jejichž jména jsme až dosud znali pouze z objednávek. A samozřejmě rádi přivítáme i všechny, kteří k nám naleznou cestu úplně poprvé a kteří do pestrého světa sukulentních rostlin zatím jen nesměle nakukují. Doufáme že i tentokrát nám bude přát počasí.
BABÍ LÉTO se SUKULENTY v sobotu a neděli 7. a 8. září je letos první a zároveň i poslední  příležitostí, kdy zájemci mohou spatřit naše sukulenty hezky pohromadě. Věříme že opět společně s nimi prožijeme příjemné dva dny s rostlinami, které se už dávno staly součástí našeho života. Ivana a Jiří Jandovi