Jdi na obsah Jdi na menu
 


BABÍ LÉTO se SUKULENTY 9. a 10. ZÁŘÍ 2017

30. 8. 2017

2.jpgTýden po skončení prázdnin pořádáme již po čtvrté BABÍ LÉTO se SUKULENTY, které bývá každoročně jakýmsi neoficiálním zakončením naší pěstitelské sezóny. Ve dnech 9. a 10. ZÁŘÍ 2017 budou naše skleníky v Pávově č.p. 102 otevřeny pro všechny zájemce vždy od 9.00 do 17.00 hodin. Jako obvykle si budou moci návštěvníci akce prohlédnout skleník sbírkový, a v případě zájmu nakoupit rostliny v prodejním makroloňáku vzadu na zahradě. I tentokrát dostanou na všechny zakoupené rostliny slevu 10% oproti internetovým cenám. Samozřejmě že v nabídce budou i rostliny, které v našem e-shopu nabízeny nejsou a ani nikdy nebyly buď proto, že je jich jen nepatrné množství, nebo se nedají kvůli rozměrům zasílat. Na několik zájemců čekají ještě i baňaté fíkusy z mexického polostrova Baja California. Právě Ficus petiolaris byl letos bezkonkurenčně nejoblíbenější rostlinou našeho e-shopu!
Pravidelní návštěvníci už k nám cestu znají. Pro ty, kteří se k nám vydají úplně poprvé, je nejlepší zadat si v hledačích „firmy CZ“, přidat heslo „Ivana Jandová, Pávov 102“ a podle toho si trasu naplánovat. Nedaleké sjezdy z dálnice D1 by měly fungovat normálně a ani v samotné Jihlavě, jíž je Pávov součástí, nejsou žádné větší dopravní omezení, když pomineme složitější cestu ze směru od Pelhřimova. Návštěvníci kteří přijedou veřejnou dopravou se k nám z Jihlavy dostanou autobusem MHD č. 12 a vystoupí v zastávce „Starý Pávov“, když ještě předtím pomocí tlačítka u dveří dají panu řidiči znamení, že chtějí vystupovat! Po výstupu z autobusu přejdou silnici a vydají se po úzké asfaltce, vedoucí vlevo od zastávky HMD. Asi po sto metrech se ocitnou u otevřené branky a dveří do sbírkového skleníku. Ze směru od Havlíčkova Brodu se do Pávova lze dostat i vlakem a vystoupit v zastávce „Jihlava-Bosch Diesel“, odkud je to k nám necelých deset minut chůze.
V prodejním skleníku si budou moci své rostliny vyzvdscn8567.jpgednout všichni návštěvníci, kteří si je přes e-shop objednají k osobnímu odběru nejpozději do středy 6.9. 2017. Pozdější objednávky už vzhledem k letošní časové tísni nebudeme schopni připravit. Jakoukoliv z objednaných rostlin si na místě budou moci vyměnit za jinou stejného druhu a ceny, pokud ji samozřejmě v prodejním skleníku naleznou a bude se jim líbit více než ta, kterou jsme jim do jejich krabičky vybrali my. Na všech květináčcích naleznou samolepky se jmény rostlin. I na tyto objednávky platí výše uvedená 10% sleva!
Srdečně zveme milovníky sukulentů k návštěvě v době, kdy bývají barvy rostlin nejzářivější z celého roku. Doufáme že se opět vydaří počasí. Zjara to vyšlo jen o chlup. Po řadě deštivých a chladných dnů se udělalo přesně v první den akce velmi přívětivě, a vlídné počasí pak vydrželo až do jejího skončení. Věříme že nad námi budou sukulentářská božstva držet ochrannou ruku i tentokrát. Těšíme se na tradiční návštěvníky i všechny, kteří se k nám vydají poprvé. Každým rokem poznáváme další a další naše zákazníky, jejichž jména jsme až dosud znali jenom z faktur a balíčků s rostlinami, které jsme jim zasílali. Každé takové osobní setkání je pro nás jakýmsi mimořádným bonusem za úsilí a péči, kterou našim sukulentíkům věnujeme po celou sezónu. Tyto dva dny v období tzv. babího léta jsou pro nás pokaždé prvními po dlouhé době, kdy už nic jiného neplánujeme a můžeme se plně věnovat našim hostům, kteří se k nám pravidelně sjíždějí z celé republiky i ze sousedního Slovenska.dscn8614.jpg
Těšíme se na setkání nad rostlinami, díky nimž se virtuálně setkáváme na tomto webu, který s největší pravděpodobností někdy na samém konci tohoto roku přivítá jubilejního miliontého návštěvníka. Zní to neuvěřitelně, ale je to tak, a to díky Vaší neustálé přízni a množství povzbudivých zpráv, které nám přicházejí a za něž moc děkujeme. Všem našim zákazníkům a příznivcům přejeme mnoho radosti z rostlin, které se už dávno staly soušástí našeho života. Na mnohé z nich se budeme těšit i o víkendu 9.-10. ZÁŘÍ 2017, kdy se u nás v Pávově bude konat letošní BABÍ LÉTO se SUKULENTY! Buďte u toho! 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Návštěva

(Roman Dolejší, 13. 7. 2018 23:03)

Dobrý den,

Chtěl bych se Vás zeptat zda je možné navštívit váš ráj sukulentů osobně. Popřípadě zakoupit na místě nějaké druhy sukulentů. Jedná se o stejnou adresu (Pávov 102 586 01 Jihlava), která je zde k zobrazení?

Děkuji za odpověď Dolejší Roman