Jdi na obsah Jdi na menu
 


DNY OTEVŘENÝCH DVEŘÍ - 28.4-29.4. 2012

31. 3. 2012

p1010600.jpgNaši letošní pěstitelskou sezónu jako tradičně zahájíme DNY OTEVŘENÝCH DVEŘÍ, které se konají u nás v Pávově ve dnech 28. A 29. DUBNA (sobota a neděle), po oba dny vždy od 9.00 do 17.00 hodin. Pro návštěvníky bude jako vždy otevřen skleník sbírkový, a samozřejmě budou mít možnost nakoupit si rostliny ve skleníku prodejním v zadní části zahrady. Jako pokaždé, i tentokrát budeme poskytovat na všechny zakoupené rostliny slevu 10%, což platí i pro zákazníky, kteří se rozhodnou vyzvednout si objednané rostliny z naší internetové nabídky osobně během těchto dvou dnů!
Naše nabídka v rámci dnů otevřených dveří bude samozřejmě o poznání pestřejší, než je ta internetová, protože k prodeji zde budou i vzácnější rostliny, p1030334.jpgjichž máme pouze nepatrné množství, nebo třeba pouze jediný kus, dále pak i větší rostliny, s jejichž poštovní přepravou by mohly být problémy. V nabídce budou i částečně tvarované sukulenty v keramických miskách a některé druhy, které díky jejich specifickým vlastnostem poštou zasílat nelze. Příkladem je třeba sněhobílá Echeveria laui, které by se během balení a transportu k zákazníkovi poškodila voskovitá vrstva na povrchu listů, která je její největší ozdobou, dále pak sukulentní stromkovitá Begonia dregei, která by i přes všechnu snahu dorazila k adresátovi více či méně povadlá, a také třeba převislý pepřinec Peperomia prostrata, jehož lístky jsou křehké a lámavé, a mnoho dalších. Kromě sukulentů všech možných velikostí, tvarů i barev budou v nabídce také kaktusy, hmyzožravé rosnatky, a snad už také i tilandsie.
Jak se k nám dostanete? Podrobnější informace naleznete v článku této rubriky „Návštěva v Pávově“! Mapu s místem konání akce naleznete na webu firmy.cz, pokud zadáte do vyhledávače heslo „Ivana Jandová, Pávov“! Kromě přehledné mapky se vám tam naskytne i možnost vyhledat si optimální trasu ze svého bydliště až k nám. 
Pokud se k nám vydáte vlakem či autobusem, pak vás z Jihlavy do příměstské části Pávov doveze autobus MHD č. 12, vyjíždějící z Masarykova náměstí od restaurace Sklípek přibližně v půlhodinových intervalech. p1030124.jpgCestující z hlavního vlakového nádraží mají nejkratší cestu na zastávku „Na Růžku“, vzdálenou od nádraží asi 500 metrů, kde stejný autobus č. 12 také zastavuje. Výstupní zastávka se jmenuje „Pávov 1“! Zde stačí nezapomenout zazvonit na řidiče, vystoupit a přejít silnici. Vlevo od čekárny MHD se pak vydejte několik desítek metrů úzkou asfaltkou až k nám!
Jste tedy srdečně zváni na letošní jarní setkání s rostlinami, díky nimž se scházíme na tomto webu, a které bývá neoficiálním zahájením naší pěstitelské sezóny, pokračující potom prodejem rostlin v jihlavské zoologické zahradě (od 5. května), balením zásilek sukulentů na cestu k našim zákazníkům a účastí na dalších akcích, o nichž budete průběžně informováni v této rubrice.
Jste vítáni na přátelském setkání s lidmi, jež spojuje láska a obdiv k sukulentním rostlinám, a kteří se k nám na tuto akci sjíždějí z celé republiky! Přijeďte i vy prožít v Pávově příjemné jarní chvíle nad barvami, tvary a květy rostlin, které se už dávno staly součástí našeho života! Jaro se sukulenty je pokaždé nádherné!

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář