Jdi na obsah Jdi na menu
 


DNY OTEVŘENÝCH DVEŘÍ - 4.5. - 5.5. 2013

23. 3. 2013

p1030170.jpgTradiční „Dny otevřených dveří“ se letos konají v první májový víkend. V sobotu 4.5. a v neděli 5.5. 2013 budou opět pro všechny zájemce z řad pěstitelů a milovníků rostlin sukulentních otevřeny naše skleníky. Po oba dny si mohou od 9.00 do 17.00 prohlédnout skleník sbírkový, a v případě zájmu si nakoupit rostliny různých druhů a velikostí v našem skleníku prodejním. Jak už se stalo tradicí, veškeré zakoupené rostliny po tyto dva dny budou se slevou 10%!
Stejná sleva samozřejmě platí i pro všechny naše zákazníky, kteří se letos rozhodnou vyzvednout si objednané rostliny z naší internetové nabídky osobně. V loňském roce této možnosti využilo mnohem více zájemců, než v předchozích letech. Jakmile nám zákazník oznámí, že má o tuto možnost zájem, jeho rostliny mu rezervujeme a připravíme. Kteroukoliv z rezervovaných rostlin si samozřejmě může ještě na místě vyměnit za jinou stejného druhu, pokud bude k dispozici a bude se mu líbit více!p1030118.jpgBudeme se snažit připravit co nejpestřejší sortiment nabízených rostlin, který bývá při této tradiční akci pravidelně o mnoho bohatší než naše internetová nabídka. K dispozici budou samozřejmě i starší rostliny, které poštou zasílat nelze, nebo druhy, jejichž poštovní přepravu nelze z nejrůznějších důvodů uskutečnit. V nabídce budou také rostliny již částečně tvarované, a tradičně i několik rostlin sbírkových, které nabízíme každoročně z prostorových důvodů.
Dny otevřených dveří jsou pro nás již tradičně jakýmsi neoficiálním zahájením další sukulentářské sezóny, a také příležotostí k příjemnému setkání se stejně „postiženými“ lidmi z celé České republiky, a v posledních letech už i ze Slovenska. Zatím vždy nám vyšlo hezké počasí, a tak doufáme, že i letos bude náš neznámý sukulentářský patron stát znovu při nás!
Protože se k nám kromě každoročních účastníků vydávají i noví zájemci o pěstování sukulentů, právě jim jsou určeny následující řádky o tom, jak se k nám do Pávova dostanou. Pro cesty automobilem bude asi nejlepší vyhledat si informace o přesné poloze a dopravní dostupnosti naší adresy na www.firmy.cz, a zadat k tomu jméno Ivana Jandová, Pávov. Případní zájemci tam naleznou veškeré potřebné informace, podle nichž si mohou naplánovat svou optimální trasu k nám.
p1000137.jpgPokud návštěvník dorazí do Jihlavy veřejnou dopravou, dostane se k nám z Jihlavy autobusem městské hromadné dopravy č. 12, a vystoupí ve stanici „Pávov 1“! Přejde silnici, po níž přijel a vydá se po úzké asfaltové silnici kolem plotu a nedaleko vpravo stojící zastávky MHD. Asi po šedesáti metrech dorazí přímo ke sbírkovému skleníku na střeše domu č. 102!
Další možnost mají všichni, kdo přijedou osobním vlakem ze směru od Havlíčkova Brodu. Mohou totiž vystoupit už na zastávce s podivným názvem „Bosch Diesel“ a odtud se vydat po mostě přes dálniční přivaděč (a železniční trať po které přijeli), z kterého je to k nám už jen několik desítek metrů!
Mnoho informací, včetně fotografií, naleznete také v článku „Návštěva v Pávově“, který najdete v této rubrice!
Těšíme se na setkání nad rostlinami, díky nimž se virtuálně scházíme na tomto webu. Přivítejme společně i letos příchod toho opravdového sukulentářského jara, na které se těšíme my i naše rostliny. Takže o prvním májovém víkendu na shledanou u nás v Pávově! Všichni jste srdečně vítáni!
 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář