Jdi na obsah Jdi na menu
 


DVĚ MOUCHY JEDNOU RANOU aneb PRAHA 2008

25. 10. 2009

ObrazekMy, hoši co spolu chodíme do klubu pěstitelů kaktusů a sukulentů v Jihlavě, jsme se rozhodli vyrazit do Prahy a prožít tam společně nějaké kaktusářské dobrodružství. V červnu roku 2008 se tam konaly dvě kaktusářské výstavy najednou, což se u nás na Vysočině jen tak stát nemůže. Jednu již tradičně pořádal pražský kaktusářský klub v botanické zahradě Na Slupi, zatímco druhou měl tak trochu na svědomí náš krajan Šnicer Jaroslav, který se však už přestěhoval do Luštěnic, jelikož to odtud má blíže do Prahy, která je hned po Chrudimi, Dvoře Králové nad Labem a Pískové Lhotě největším centrem veškerého kaktusářského dění.
Z Jihlavy jsme se na výpravu vydali pouze dva, a to předseda klubu Janoušek Vlastimil a já, řadový člen Janda Jiří, kterýžto jsem v klubu zatím pouze 25 let. Cesta do Prahy nám ve žlutém autobuse vesele ubíhala, protože firma Student Agency dodala kávu i denní tisk, a paní předsedová Janoušková ořechové rohlíčky vynikající kvality.
Na Florenci jsme se neztratili ....
Pokud si chcete článek dočíst až do konce, máte možnost na ještě docela mladých webových stránkách, které pro Klub pěstitelů kaktusů a sukulentů v Jihlavě založil náš kamarád Vašek Navrátil, jehož sbírku jsme vám už na našich stránkách v minulosti představili. Na adrese www.kkjihlava.estranky.cz najdete spoustu informací a fotografií z jihlavského kaktusářského a sukulentářského dění.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář